Dag van de Senioren met muziek en ’tonpraoter’

De Commissie Dag van de Senioren van de Centrale van Seniorenverenigingen houdt ook in 2024 weer de Dag van de Senioren  (voorheen Dag van de Ouderen). Ze is momenteel druk bezig met het organiseren van deze happening die plaatsvindt op dinsdag 1 oktober in Schouwburg Venray.
De toegangskaart kost ook dit jaar 10 euro met daaraan vast één bon voor koffie/thee met cake en één consumptiebon. Aan de toegangskaart zit tevens het lotnummer voor de loterij bevestigd. De trekking van de loterij wordt tijdens een korte pauze, bij het wisselen van de optredende artiesten, gehouden. Let op: die nummers hebben dus niets te maken met de stoelnummers in de schouwburg, alle bezoekers mogen zelf hun plaats kiezen.

Het programma:
13.00 uur: Inloop met koffie/thee en cake;
13.45 uur: Zaal open;
14.00 uur: Start programma in de zaal.

De commissie denkt weer een mooi programma in elkaar te hebben gezet met optredens van blaasorkest Rooyal, Ans van Kessel, Authentiek en de Brabantse tonpraoter Berry Knapen. Na afloop is er dan nog gelegenheid in beide foyers om gezellig na te babbelen en gebruik te maken van de consumptiebon. De Dag van de Senioren is voor alle senioren van de gemeente Venray toegankelijk. De verkoop van de toegangskaarten vindt voor Venray plaats op donderdag 5 en vrijdag 6 september van 10.00 tot 12.00 uur in De Kemphaan. Voor de kerkdorpen loopt de verkoop weer via de plaatselijke KBO-verenigingen. Meer informatie hierover volgt in de lokale dorpsbladen.

Foto: tonpraoter Berry Knapen

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Uit De Schakel. Bookmark de permalink.