Eetpunt elke keer weer genieten

In gemeenschapshuis De Linde in Oirlo is sinds januari 2024 weer een zogeheten Eetpunt ingericht. Dit wordt door vrijwilligers van Seniorenvereniging Oirlo in samenwerking met beheerder Theo Wennekers van De Linde georganiseerd. “Momenteel komen er maandelijks zo’n dertig senioren lekker en gezellig eten”, zegt secretaris Ans Bastiaans van Seniorenvereniging Oirlo. “Ik ben zelf alleenstaand. Daarom weet ik hoe belangrijk zo’n Eetpunt als sociale activiteit is. Wellicht dat we vanwege het succes het aantal eetbijeenkomsten in de toekomst gaan uitbreiden. Dat gaan we binnenkort eens bekijken.”

Met het oog op Pasen werd er op vrijdag 15 maart door de vrijwillige koks extra uitgepakt, vervolgt Bastiaans, die de boodschappen doet en zelf ook in de keuken staat. “Normaal serveren we een driegangenmenu, maar vanwege Pasen hebben we er vier gangen van gemaakt. Ja, het was met ruim veertig bezoekers lekker druk. We zijn er supertrots op dat we dit na jaren weer in ons gerenoveerde gemeenschapshuis kunnen organiseren, met dank aan de beheerder en al die vrijwilligers die meehelpen om van het Eetpunt een succes te maken. Het is elke keer weer genieten. Zowel van het eten als van elkaar.”

Vrijwilligers serveerden een viergangenmenu in gemeenschapshuis De Linde in Oirlo. Foto: Han Siebers

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Uit De Schakel. Bookmark de permalink.