Football memories bij SV Venray

Bij SV Venray vindt sinds het seizoen 22/23  twee keer per jaar een ochtend plaats onder de noemer Football memories. Tijdens deze ochtenden kunnen de aanwezigen aan de hand van plakboeken, foto’s, filmpjes en verhalen herinneringen ophalen aan de rijke historie van de voetbalclub. Maar bovenal is het een ochtend vol gesprekken, humor en gezelligheid. 

“Deze ochtenden zijn bedoeld voor onze wat oudere leden, maar zeker ook voor mensen die altijd veel bij SV Venray zijn gekomen, geen actieve rol meer hebben, maar de vereniging nog steeds een warm hart toedragen”, legt bestuurslid Paul Rutten uit. “En die niet te vergeten prachtige herinneringen hebben gemaakt bij de club.”
Op 13 maart was de eerste bijeenkomst van dit jaar in de kantine. “We nodigen iedereen die zich in bovenstaande herkent van harte uit om op de volgende editie van Football memories te komen. Maar we roepen ook zonen en dochters die dit lezen op om hun vader of moeder hierop te attenderen.” De volgende Football memories is op
16 oktober van 10.00 tot 12.00 uur. Aanmelden via paulrutten@svvenray.nl

De SV Venray-plakboeken komen op tafel. Foto: Antoon Jeuken

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Uit De Schakel. Bookmark de permalink.